hirdetés
Nyelvek:

Újdonságok


Július
15

Websas statisztika Evolúció

A Websas statisztika irányelveit követve fáradhatatlanul dolgozunk egy olyan oldal létrehozásán, amely tényleges segítséget nyújt a honlap tulajdonosoknak és vállalkozóknak. Minden fejlesztésünk, minden újdonság is ezt a célt szolgálja. Tudjuk, hogy egyedül egy honlapot fenn tartani nagyon nehéz, hiszen rengeteg szempontot kell az embernek figyelembe vennie és mindig napra készen kell állnia az újdonságokat illetően. A Websas nem csupán statisztika, egy olyan oldal ahol segítünk ügyfeleinknek és igyekszünk hasznos tippekkel és információkkal ellátni őket.

Lássuk milyen fejlesztések is történtek a múltban, hogy weboldalunkat még kezelhetőbb, újabb, hasznosabb hellyé változtassuk, ahová érdemes akár napi szinten ellátogatni.

  • A kezdeteknél csupán egy statisztikai oldalt lehetett rendelni a felhasználói fiókhoz. Most, a „multi site” újításnak köszönhetően korlátlan a csatolható weboldalak száma. Ezzel a lehetőséggel azoknak szerettünk volna segíteni, akik több weboldalt is üzemeltetnek. Bevezető akciónk keretében teljesen ingyenesen lehet használni még ezt a funkciót. . Miért is jó, ha az ön weboldalának van egy statisztikai elemzése?
    Tényleges és konkrét mérési adatai lesznek az oldalának a működésével és látogatottságával kapcsolatban. Megtudhatja milyen eszközről keresték fel az oldalt, hányan és milyen helyekről, sok egyéb más mellett. A statisztikai adatok elemzése alapján sokkal konkrétabb rálátása lesz azokra a tényezőkre, amelyeket fejlesztenie kell. Reklám és marketing irányt is könnyebben tud választani.
  • Teljesen megújítottuk a modern trendeknek megfelelően a felhasználói fiókokat is. Könnyen átláthatóvá tettük a statisztikai oldalak kezelését és egyszerűbbé vált a link hozzáadás.
  • Star rate szolgáltatásunknak köszönhetően lehetősége nyílik szavazni a különböző linkekre, ezzel is növelve azok értékét és ön is figyelemmel kísérheti mennyire tetszik a linkje másoknak.
  • A felhasználói fiókon belül létrehozott tippek funkció is azt a célt szolgálja, hogy minél hasznosabb és relevánsabb tanácsokkal lássuk el a honlap tulajdonosokat. Ez folyamatos fejlesztés alatt lesz és igyekszünk mindig megosztani valami újat legyen szó SEO-ról vagy modern marketing tanácsokról.
  • Az egész Websas főoldal átláthatóbb, divatosabb és egyszerűbb lett, ezzel is szerettük volna fokozni a felhasználói élményt és egyszerűbbé tenni a navigációt.


Reméljük minden ügyfelünk hasznosnak fogja találni az általunk létrehozott változtatásokat. Természetesen csapatunk folyamatosan azon lesz, hogy minél hasznosabbá váljon a Websas.hu mindenki számára.

Címkék: új design tippek multisite link hozzáadás új felhasználói felület

Július
9

Megújult Statisztika

Új statisztikai rendszerünkben, egy adott fiókhoz több különböző weboldalt is tud kapcsolni. Használja ki a lehetőséget!

Címkék: új statisztika új felhasználó felület multisite

Július
7

Gyors és egyszerű linkfelvétel

Amennyiben már regisztrált a statisztikai rendszerbe, ne felejtsen el linkeket hozzáadni oldalához. Megújult adminisztrációs felületünkön használja ki, új linkhozzáadási opciónkat. Használja ki a linkbázis nyújtotta lehetőségeket, hiszen a Google ez alapján is osztályozza az oldalának minőségét. Minél több link mutat egy adott oldalra, és minél jobb minőségű oldalakról teszi ezt, weboldala annál értékesebbé válik. Ajánlja linkjét több kategóriába is.

Címkék: linkbázis cégfejlesztés google pagerank

Április
28

Aktuális Karrier lehetőségeink

jó kommunikációs képességű Tech supportos kollégát keresünk

Szeretnél egy igazi, belevaló, profi informatikai cég csapatában dolgozni? Értékesítői vénával rendelkező fiatalos és dinamikus kollégát keresünk a csapatunkba, akitől nem áll távol az informatika, hiszen főként domain név regisztráció, tárhely szolgáltatás és hasonló témákban is helyt kell állni, itt jön képbe a „Tech Support” kifejezés telefonon, írásban és személyesen is.

Részletek itt

Címkék: állás support

Április
11

Bővítettük Linkbázis szolgáltatásunkat!

Az utóbbi 1 hónapban az ingyenes Linkbázis szolgáltatásunk került górcső alá. A gondosan válogatott linkeket mától új kategória- és alkategória szerinti bontásban találhatja meg az oldalra látogató. 40 főkategória és több mint 190 alkategória került kialakításra azért, hogy minél jobban és pontosabban lehessen besorolni az adott weboldalt.
A Linkajánló funkció használatával Ön is könnyedén beküldheti weboldala linkjét, melyet ellenőrzés után kihelyezünk a választott kategóriába.
Lehetősége van rövid- és hosszú leírás megadására is. Azok a linkek, melyek rendelkeznek bővebb és releváns leírással, előnyt élveznek a többi linkkel szemben és megkapják a Websas.hu Ajánlását. Ezeket a linkeket egy-egy csillaggal jelöljük.
Figyelem! Ha frissíteni szeretné beküldött linkjének adatait keresse ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésére!

Hogyan kerülhet előrébb linkje a linkbázisban?

  • Ajánlja linkjét egyszerre több kategóriába is!
  • Írjon a rövid leírás mellett egy a weboldalra vonatkozó bővebb leírást is a link ajánlásakor!
  • Tájékozódjon arról, hogyan teheti kategóriáján belül Kiemeltté linkjét!

Az elkövetkező hetekben még több újításra számíthat:

  • Tovább bővítjük Linkbázis szolgáltatásunkat. A linkajánló felületen lehetőség lesz weboldala logójának beküldésére,
  • valamint címkék megjelölésével további információkat adhat meg weboldaláról.
  • Hamarosan bővítjük a belépett felhasználók által elérhető funkciókat is.

Az új funkciók használatához frissíteni kell regisztrációját valamint új követő kódot szükséges beszúrnia a weboldalába. Amíg ezt nem teszi meg, az új funkcionalitások csak korlátozottan válnak elérhetővé az Ön részére.

Címkék: tematizált linkek linkajánló 40 főkategória több mint 190 alkategória

Április
02

Változások a felhasználói felületen

Több ügyfelünk jelezte, hogy nem egyértelmű számukra, hogy privát oldaluk látogatottsági statisztikáját hol is érheti el. Ennek megkönnyítésére bővítettük a belépéshez kötött felhasználói felület kezdőképernyőjét.
Ezen túl bejelentkezés után rögtön megtalálja felületén az oldalához tartozó látogatottsági statisztikát mutató linket. A felületen továbbra is megtalálható az "Adatmódosítás" menüpont is, amivel lehetősége van a belépési adatainak változtatásán túl a weboldalára vonatkozó adatok módosítására is.

Tartsa naprakészen weboldala adatait

  • Lépjen be felhasználói felületére és ellenőrízze a választott kategóriát.
  • Frissítse Websas számláló ikonját, hogy jobban illeszkedjen weboldala arculatába.
  • Tegye publikussá statisztikáját, ha szeretné, hogy megtalálják weboldalát a keresési eredmények között.
  • Íratkozzon fel további szolgáltatásainkra is!

Címkék: privát oldalak elérhetősége felhasználói felület

Március
19

Szebbek, gyorsabbak és mobilak lettünk!

Az elmúlt közel 2 hónapban jelentős változáson ment keresztül a websas.hu arculata. Új, egyszerűbb, a mai trendeknek megfelelő arculatot alakítottunk ki, amit a weboldalunk is hűen tükröz. Letisztult és átlátható elemekkel igyekeztünk felhasználó barátibbá tenni a közel 1 éve változatlan főoldalt és az egyes alrendszerek funkcióit.
Központi regisztrációs és belépési felületünkön keresztül egyszerűbbé válik a szolgáltatásokra való feliratkozás és az adatmódosítás. A Belépési felületet mindig elérhető a websas.hu legtetején, jól látható helyen.
A mobil eszközökre való optimalizálásnak köszönhetően szolgáltatásaink mobil telefonokon és tableteken is jelennek meg a továbbiakban.

Új statisztikai mutató számokat építettünk be.

  • A Böngésző típusok és Eszközök lapokon nyomon követheti látogatói által használt eszközöket és böngésző típusokat.
  • A Forrás lapon pedig figyelemmel kísérheti, hogy mely oldalon keresztül érkeztek látogatói nagy része.

Az új funkciók használatához frissíteni kell regisztrációját valamint új követő kódot szükséges beszúrnia a weboldalába. Amíg ezt nem teszi meg, az új funkcionalitások csak korlátozottan válnak elérhetővé az Ön részére.

Címkék: design váltás mobilbarát kinézet egyszerűbb felhasználói felület látogatók forrása

Január
13

Megújult a Websas.hu Statisztikai rendszere

Tisztelt Regisztrált Partnerünk!

Örömmel tudatjuk Önnel, hogy megújult a Websas.hu Ingyenes on-line internet-statisztikai rendszerünk. A http://websas.hu weboldalon elérhető Ingyenes Statisztikai rendszer nem csak külső változásokon ment át, hanem a weboldala látogatóinak látogatóinak számítási algoritmusaiban is jelentős fejlesztéseket végeztünk.

A statisztikai rendszerbe való regisztráláskor lehetővé válik követni a weboldalára érkező új és visszatérő látogatók számának követése. Mától módosítottunk a visszatérő látogatók számítását mérő algoritmusokon. Míg eddig az egy órán belül visszatérő látogató új látogatónak számított úgy a módosított megoldásban az ugyanazon napon belül ugyanarról a munkaállomásról érkező látogatás nem számít új látogatásnak.

Ezzel a módosítással sokkal jobban szimuláljuk a látogatói szokásokat ezáltal sokkal pontosabb statisztikai adatokat tudunk Önnek szolgáltatni.

Az elkövetkező hetekben még több újításra számíthat:

  • Nyomon követheti látogatói által használt eszközöket és böngésző típusokat.
  • Áttekintheti, nem csak azt, hogy mely országokból hány látogatója érkezett, hanem mely városokból látogatták a legtöbbször weboldalát.
  • Valamint figyelemmel kísérheti, hogy mely oldalon keresztül érkezik a legtöbb látogatója.
  • Továbbá a korábbi év statisztikai adatai is megmaradnak év váltásakor rendszerünkben így visszamenőleg is egyszerűen áttekinthetik látogatói statisztikáikat.

Az új funkciók használatához frissíteni kell regisztrációját és az új követő kódot beszúrnia a weboldalába. Amíg ezt nem teszi meg, az új funkcionalitások csak korlátozottan válnak elérhetővé az Ön részére.

Kövesse weboldalunkat, s élvezze a Websas.hu megújult és továbbra is ingyenesen elérhető szolgáltatásait!

Számítunk visszajelzésére! Kérdése, észrevétele esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Címkék: számolási algoritmus módosítása visszatérő látogatók statisztikai rendszer fejlesztése területi eloszlás

Keresés

Keresés a regisztrált oldalak nevében és leirásában

Ingyenes statisztikai oldal

Vessen véget a folyamatosan kidobott marketing költségeknek!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár