hirdetés
Nyelvek:
Marketing esettanulmányok

Marketing esettanulmányok

Piacépítés felsőfokon

E nélkül az információ nélkül Ön elveszítheti a lehetséges bevételeinek közel 80%-át.

Ennek az egyszerű megoldásnak az alkalmazásával az egyszeri látogatóinak tetemes része az Ön törzsvevőjévé vállhat, mégpedig egy életre!


tovább >>


Marketing szemlélet - 10 tény

Úgy gondolom, hogy nincs olyan vállalkozó, aki ne gondolta volna már a következőt: "Föl kell kerülnöm az Internetre, mégpedig minél hamarabb!"

Talán azzal sem esünk túlzásba, ha azt állítjuk, hogy a fenti mondat egyre nagyobb sürgetéssel, egyre szorongatóbban fogalmazódik meg a legtöbb üzletember fejében.

tovább >>


Profi szemlélet

Nincs még egy olyan ágazata a mai gazdaságnak, amellyel kapcsolatban annyi tévhit és félreértés élne az emberek fejében, mint az Internet kereskedelem.

"Hogy gondoltam-e arra, hogy kiterjesszem az üzletemet az Internetre?" kérdeznek vissza komoly vállalkozók is, amikor felvetem nekik a témát.


tovább >>

Ha Önnek van mit kínálnia...

Ha Önnek egy értékesítési weboldala van Önnek a célpiac, a lehetséges vevők szolgálatára kell összpontosítania. Segítenie kell nekik, előnyhöz kell juttatnia őket, meg kell oldania a problémájukat. Ha ezt nem teszi, GARANTÁLT a bukása.

Amikor semmi egyebet nem tesz, mint tukmálja a termékét, vagy szolgáltatását, a látogatóinak több mint 90% ezt NEM szolgálatként értelmezi.

tovább >>

Keresés

Keresés a regisztrált oldalak nevében és leirásában

Ingyenes statisztikai oldal

Vessen véget a folyamatosan kidobott marketing költségeknek!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár