hirdetés
Nyelvek:
Regisztráció

Általános szerződési feltételek


Kérjük olvassa el figyelmesen az alábbi általános szerződési feltételeket! Az alábbiakban leírt információk nem ismeretéből fakadó kérdésekre semmilyen formában nem áll módunkban válaszolni, valamint a szabályok figyelmen kívül hagyása a regisztráció azonnali törlését vonhatja maga után.

1. A szolgáltatás leírása

A www.websas.hu egy ingyenes, internet alapú web-statisztikai rendszer, amely alkalmas arra, hogy egy speciális html kód segítségével mérje egy adott weboldal látogatottságát, illetve abból grafikonok segítségével statisztikai kimutatást adjon.

2. Regisztráció, a szolgáltatás igénybe vétele

A statisztikai rendszert bárki korlátozás nélkül használhatja, amennyiben helyesen kitölti a regisztrációs űrlapot, és az e-mailben küldött html kódot jól látható helyen elhelyezi weboldalán.

A kérdőív sikeres kitöltése után a rendszer elküldi a megadott e-mail címre a html kódot. Ezt a kódot abba az aloldalba kell beszúrni, melynek figyelni szeretnénk statisztikai adatait, látogatottságát
(pl. http://www.weboldalcime.hu/bemutatkozas.html). Az aloldalon belül bárhova beszúrható a kód a < BODY > és a < /BODY > tagok közé, attól függően, hogy hol szeretnénk megjeleníteni a websas számlálóját.

FIGYELEM! A regisztráció után elküldött html kód hivatkozásokat tartalmaz, pl. a számláló képének elérési útját. A legtöbb internetes alapú levelező program az ilyen hivatkozásokat automatikusan linkké alakítja, hogy rákattintva a felhasználó rögtön eljuthasson a szöveg által megjelölt weboldalra. Ebből kifolyólag, a technikai problémák elkerülése végett kérjük, hogy amennyiben teheti, minél egyszerűbb szerkesztőprogram (pl. notepad) segítségével illessze be a kódot weboldalába, ellenkező esetben a benne lévő hivatkozás hatására a beillesztett szöveg megváltozhat!

3. Felhasználásra vonatkozó szabályok

Amennyiben a felhasználó a számlálót nem látható helyre helyezi el, vagy bármilyen módszerrel nem láthatóvá teszi, kódját vagy méretét megváltoztatja, regisztrációja bármikor kitörölhető az adatbázisból.

A www.websas.hu statisztikai rendszere kizárólag a weboldalak látogatottságának monitorozására szolgál, hirdetés vagy figyelemfelkeltés céljából történő regisztráció esetén a felhasználó törölhető az adatbázisból.

Politikai tartalmú, rasszista, gyűlöletet keltő weboldalak bármikor törölhetők a rendszerből.

Ha több aloldal látogatottságának alakulását is szeretné figyelemmel kísérni, kérjük, hogy maximálisan 1 aloldalt regisztráljon publikusan, ellenkező esetben regisztrációja a rendszerből bármikor törölhető.

4. Hírlevél

A felhasználó beleegyezik abba, hogy a Websas.hu Kft., valamint partnercégei hírleveleket küldjön a felhasználó email címére maga, vagy üzleti partnere nevében.

5. Felelősség

A Websas.hu Kft. nem tartozik felelősséggel a szolgáltatás használatából, illetve a rendszer átmeneti vagy tartós elérhetetlenségéből, a szolgáltatás felfüggesztéséből vagy megszüntetéséből eredő közvetlen, vagy közvetett károkért.

A Websas.hu Kft. nem vállal felelősséget semmilyen adatvesztésért, illetve az adatrögzítés esetleges kimaradásért.

A Websas.hu Kft. nem vállal felelősséget a rendszer által szolgáltatott adatok hitelességért.

A Websas.hu Kft. fenntartja magának a jogot, hogy töröljön bármely, nem valódi tartalommal feltöltött oldalt, illetve azon regisztrációt, mely adatait bármely módon meghamisították, vagy kísérletet tettek rá. A szolgáltató fenntartja magának a jogot bármely oldal törlésére a rendszerből indokolás és előzetes figyelmeztetés nélkül.

A Websas.hu Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket bármikor egyoldalúan, külön értesítés nélkül módosítsa

Az „ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET ELFOGADOM” gombra kattintással, a regisztráció elvégzésével, illetve a szolgáltatás használatával a felhasználó elismeri és kijelenti, hogy a felhasználási feltételeket elolvasta, megértette, és azokat magára nézve kötelezőnek fogadja el.

Budapest, 2014. június 2.

Keresés

Keresés a regisztrált oldalak nevében és leirásában

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár