hirdetés
Nyelvek:

A WebSas.hu története


A websas.hu első verziója 2002 végén készült el. A rendszer alapjául a reset.hu statisztikai rendszere szolgált. A reset.hu portált egy akkori partnercégünk fejlesztette, és üzemeltette. A megnövekedett ügyféllétszám, és a terheltség miatt azonban kénytelen volt a szolgáltatást először felfüggeszteni, majd teljesen megszüntetni. A rendszer üzemeltetését kezdetben a Babilon Computers Kft. vette át, majd később az erre külön alapított projectcég, a Websas.hu Kft. A rendszer több ízben megújult, mind designban mind tartalomban, a szolgáltatások, a látogatók igényeinek megfelelően folyamatosan bővültek. A cégnek az évek folyamán többször meg kellet birkóznia a terheltségi problémákkal, melynek megoldásaként bővítettük a szerverek konfigurációit, valamint optimalizált adatbázismotort készítettünk.


Ingyenes szolgáltatások

Statisztika: Egy internet oldal esetében, legyen az üzleti, vagy non-profit vállalkozás, céges, vagy akár portáloldal, az üzemeltetőknek és tulajdonosoknak tisztában kell lenniük azzal, hogy mekkora a látogatottságuk. A statisztikák alapján mérni tudják, hogy jó irányban, megfelelő úton halad-e fejlesztésük.
Tovább a Statisztikára >>

Statisztikát sokféleképpen lehet készíteni:
 •  saját szerveren,
 •  külsős céggel fizetős rendszer segítségével,
 •  esetleg ingyenes külföldi, vagy hazai rendszerek segítségével.

A tapasztalat az, hogy érdemes külső auditált statisztikai rendszert alkalmazni, hiszen így egy harmadik személy felé hitelesebb adatokat lehet szolgáltatni, legyen az az oldal tulajdonosa, egy hirdető, vagy befektető. A komoly, nagy tudású, elismert, auditált, statisztikai rendszerek egy kezdő induló vállalkozás számára azonban jelentősnek számító havi díjakért vehetők igénybe.
A websas.hu statisztikai rendszere ingyenes, korlátozás nélkül használható, minimális számítástechnikai ismereteket igényel, a rendszerbe interneten keresztül lehet regisztrálni.

A cég üzletpolitikája, hogy az ingyenesen nyújtott szolgáltatásért cserébe a felhasználók internet oldalukon, minden olyan aloldalon ahol a statisztikai szolgáltatást igénybe kívánják venni, el kell helyezniük a websas.hu bélyegét (logóját).

Linkbázis: Ma már biztosan állíthatjuk, hogy az interneten gyakorlatilag minden információ megtalálható, mely folyamatosan bővül és frissül. Egyetlen nagy hátránya van az óriási világméretű adatbázisnak: az információk rendezetlenek, így egy kevésbé gyakorlott internetező nehezen találja meg a kívánt oldalakat. Nem ritka az sem, hogy egy-egy információ, több helyen is megtalálható (duplikált), illetve hogy hamis adatokra lelünk. A websas.hu/linkbázis oldalon, egy több mint 30 kategóriából, és összesen kb. 600 alkategóriából álló tematikus linkbázist találunk, mely szűrt, a szerkesztők által ellenőrzött linkekből állnak. A szűrés során tartalmilag és használhatóság szempontjából is osztályoztuk az oldalakat, és kizárólag azok kerülhetnek fel, melyek mindkét feltételnek megfeleltek. A jelenlegi adatbázist részben a websas.hu csapatának, részben pedig látogatóink ajánlásának köszönhetően gyűjtöttük össze.
Tovább a Linkbázisra >>

Marketing: Az internet marketing egy új tudományág. Sokan foglalkozunk vele, rengeteg pénzt költenek rá a vállalkozások, és óriási jelentőséget tulajdonítanak neki komoly üzletemberek is. Tudjuk, hogy vannak, akik már meggazdagodtak belőle, és voltak olyanok is, akik tönkrementek. Egy dolog azonban biztos, hogy keveset tudunk róla, hiszen folyamatos fejlődési tendenciát mutat, naponta jönnek ki az új internetes megoldások. A lehetőségek tárháza folyamatosan bővül. A websas.hu marketing menüben találhatnak néhány olyan tanulmányt, ötletet, melyet gyakorlott internet marketing szakemberek készítettek, kifejezetten a websas.hu látogatói részére. A cél az volt, hogy az alapokat mindenki számára érthető módon közöljük. Úgy gondoljuk, hogy az oldal részletes tanulmányozása után, ha nem is vállnak internet marketing szakemberekké, de mindenesetre kapnak egy átfogóbb képet erről a naponta fejlődő tudományról. Segítségével alapvető marketing célokat tűzhetnek ki, amelyek elérhetőek, de ha „profi szakembert” akarnak megbízni, akkor is fontos támpontokat kaphatnak.
Tovább a Marketingre >>

Apróhirdetés: Ezen szolgáltatás is teljesen ingyenesen vehető igénybe, cégek és magánszemélyek részére egyaránt. Jelenleg 22 kategóriában adhatnak fel hirdetéseket, képpel együtt. A regisztrált felhasználok további előnyöket is élvezhetnek: A hirdetésfigyelő szolgáltatás segítségével folyamatosan értesítést kaphatnak az általuk megjelölt kategóriáról: a rendszer e-mailben értesíti a felhasználókat az új hirdetések feladásáról. A feladott hirdetéseket a regisztrált partnerek könnyedén, akár egy gombnyomással megújíthatják további 30 napra.
Tovább az Apróhirdetésre >>

Pagerank-ellenőrzés:
pagerankellenorzo.hu


Webhosting, serverhosting szolgáltatás és domain név regisztráció

Tárhelyszolgáltatás és domain név online megrendelése http://webhosting.websas.hu
Szerverhosting szolgáltatás online megrendelése http://serverhosting.websas.hu
Prémium kategóriás tárhelyszolgáltatás http://viphosting.websas.hu
SLL hitelesítés http://websas.net/ssl-hitelesites

Elérhetőségeink

Websas.hu - Ügyfélszolgálat
Tel.: +36-1/422-14-60
E-Mail.: info [kukac] websas.hu

Websas.hu Kft
Tel.: +36-1/422-14-60 | Fax.: +36-1/222-32-17
Iroda: 1149 Budapest, Egressy út 27-29 B/3

http://hosting.websas.hu
Websas.hu

Keresés

Keresés a regisztrált oldalak nevében és leirásában

Ingyenes statisztikai oldal

Vessen véget a folyamatosan kidobott marketing költségeknek!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár