hirdetés
Nyelvek:

Domain regisztráció első kézből

Teljesen automatizált rendszerünkön keresztül megrendelheti kívánt domain nevét, akár éjszaka vagy hétvégén is. Emellett fővárosi irodánkban, munkaidőben személyes és telefonos ügyfélszolgálatot is biztosítunk. Igény esetén pedig személyre szabott kapcsolattartót is dedikálunk Önnek.

Cégünk közvetlen kapcsolattal rendelkezik a magyarországi .hu-s végződéseket kezelő Központi Rendszerrel (ISZT), Elsődleges Regisztrátorként az igényeket akár azonnal továbbítani tudjuk a Központi Rendszerbe.

Websas.hu portál - Ingyenes Online Statisztika


A regisztrációs procedúra nálunk minimális időre csökken, ÜGYFÉLKAPU RENDSZERÜNK akár regisztráció nélkül is képes megvizsgálni a domain igényeket. ÜGYFÉLKAPU RENDSZERÜNKBEN összeállíthatják a regisztrálandó/átregisztrálandó domain nevek listáját, választhatnak tárhelyet és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is.

Ha nem találná meg azt a domain végződést vagy szolgáltatást melyre szükség lenne, használja élő chat-szolgáltatásunkat a weboldalunkon. Kollégáink munkaidőben azonnal reagálnak kérdéseikre, és segítenek az Önnek szükséges szolgáltatás elérésében.Megrendelés
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár