hirdetés
Nyelvek:

Miért jó SSL tanúsítványt birtokolni?

A tanúsítvánnyal védi weboldalát a „lehallgatások” ellen, így nem szerezhetik meg látogatóinak bankkártya adatait, regisztráció közben megadott adatait, vagy belépési adatait, stb. Továbbá bizalomgerjesztőbb lesz oldala is (olyan SSL tanúsítványt is vásárolhat nálunk, melyek a webböngésző címsorában található weboldalcímét is „zöldre festik” ahogy az alábbi képen látható. Így még látványosabb lehet a weboldal biztonságosságának kiemelése)Mi is pontosan az SSL?

Biztonságos módja a látogatók védett adatainak átvitelére. Az SSL egy tanúsítvány-csomag (ez 4 db fájlt jelent), amit a megrendelést követően mi szerzünk be Önnek a weboldalához, és mi is telepítjük. Így Önnek nem kell időt áldozni a bonyolult telepítési procedúrára, pár perc alatt elvégezzük azt Önnek.

Websas.hu portál - Ingyenes Online Statisztika


Milyen tanúsítványt adunk és milyen gyorsan?

Domain validált tanúsítvány

A kifizetést követően 10 percen belül rendelkezésünkre áll és aktiváljuk Önnek. Egy weboldalhoz alkalmazható SSL szolgáltatás.

Cég validált tanúsítvány

Ezen típusú tanúsítvány beszerzéséhez már céges dokumentumokat is bekérünk, melyek a későbbiekben az oldal látogató által is láthatóak lesznek, ha megnézi a tanúsítványt. A dokumentáció miatt néhány munkanapot vesz igénybe a tanúsítvány megszerzése. A tanúsítvány egy domain névhez használható.

Wildcard tanúsítvány

Ezen típusú tanúsítvány is dokumentációval jár, általában sok weboldallal rendelkező ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek fontos a megbízható megjelenés és a biztonságos adatcsere a weboldalon keresztül. Egy Wildcard tanúsítvány a tárhelyén/szerverén az összes domain nevét védeni tudja, nem kell mindegyikre külön vásárolnia.

Egyedi árajánlatainkat kérje az info[KUKAC]websas.hu címünkön, vagy az ÁRLISTÁNKRA kattintva elérheti azt.

A biztonsági tanúsítványokat INGYEN TELEPÍTJÜK Önnek, ha a Websas.hu Kft TÁRHELY SZOLGÁLTATÁSAIT választja.

Megrendelés

Ingyenes statisztikai oldal

Vessen véget a folyamatosan kidobott marketing költségeknek!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár