hirdetés
Nyelvek:

ÓVODÁSOK ÉS KISISKOLÁSOK KÉPZŐMŰVÉSZETI

gyerekek

óvodások, kisiskolások képzőművészeti klubja Várunk minden olyan gyermeket, aki késztetést érez arra, hogy már fiatal éveiben megalapozza a kézügyességét, mind a rajzolásban, mind a festészetben. Valódi művészeti eszközök segítségével utat mutatunk a képzőművészet varázslatos világába. Kedves Szülők! Adjuk meg az esélyt gyermekeinknek, hogy kiszabadulva a másolás, a szürkeség és a sablonosság rabságából, önmaguk mutathassák meg az egyéni belső világukat. Klubbunk célja: megtanítani a -tárgyábrázolást, - a különböző grafit, tus, szén technikákat -a perspektívikus ábrázolást, - a festés alapjait, - a színek megismerését, kikeverését, különböző alapokra, változatos eszközök helyes használatával, megkönnyíteni, és kedvet adni a gyerekek további művészi fejlődésére. Pályázatokon és különböző kiállításokon részt venni.

Tovább a(z) ÓVODÁSOK ÉS KISISKOLÁSOK KÉPZŐMŰVÉSZETI weboldalra


Információk

Az Információk lapon láthatóak azok a magyarázatok és képi illusztrációk, amelyek szemléletesen bemutatják Önnek, hogy miként számítódnak az egyes statisztikai adatok.

Az egyes illusztációk részletesen bemutatják a grafikonok típusait és az általuk mutatott értékeket a felhasználó számára könnyen érthetőformában.

Jogosultsági hiba

Önnek nincs jogosultsága az adatok megtekintésére

Ha Ön még nem Prémium ügyfél keresse fel ügyfélszolgálatunkat!


Keresés

Keresés a regisztrált oldalak nevében és leirásában

Regisztráció

Legyen Önnek is Websas fiókja, Ingyenesen!

Ingyenes statisztikai oldal

Vessen véget a folyamatosan kidobott marketing költségeknek!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár