hirdetés
Nyelvek:

Oldalas Magazin

média

\"A magazint 2010 januárjában kezdtem egyszemélyben, egyféle hóbortként készíteni, mégpedig az akkor futó \"Bor\'s Show című gasztronómiai műsor lapjaként. A műsort jelen pillanatban szüneteltetem, de a lap töretlenül halad a maga útján. Ez a fajta internetes, vagy más néven elektronikus magazin akkoriban még - de talán még most is - úttörőnek számított és pont ezért nem gondoltam volna, hogy ezzel ilyen könnyű lesz a piacra - úgymond - betörni. De az idő bebizonyította, hogy igenis van létjogosultsága egy ilyen, minden szakmai szervezettől és mindenkitől független lapnak, amely néha keményen fogalmaz, néha csak úgy véleményt formál, de azt gondolom az igazi kulcsa mégis abban van, hogy a mindenki által ismert problémákat nyíltan boncolgatja, mindenféle köntörfalazás nélkül. Vagy épp okít, tanácsokkal lát el legyen szó az ipari jellegű, vagy a hétköznapi vendéglátásról. Azután szép sorban jöttek a kollégáim, akik ki tudja, talán ugyanazt látták meg a lapban, mint én az indulásnál. Van aki Gasztro História címmel vezet rovatot, egy történész szemével boncolgatja a gasztronómiát, van akinek az egészség, a Slow Food a legfontosabb, de olyan kollégám is akad, aki a hagyományokra fekteti a legnagyobb hangsúlyt. Immáron egy éve nevezhetjük magunkat az Oldalas magazin szerkesztőségének, mi mind a heten, akiknek ezúton is köszönöm a néha áldozatos, lemondásokkal járó munkát! Az biztos, hogy egyikőnk sem bánja ezt az időt, amit erre fordított eddig és amit ezután fog!\"

Tovább a(z) Oldalas Magazin weboldalra


Területi eloszlás

A Régió lapon láthatóak az Ön weboldalára érkező látogatók területi eloszlása azaz, hogy mely országokból hány látogatója érkezett. Az adatok adott hónapra vonatkoznak és az összes(új és visszatérő) látogatást magába foglalják.

Figyelem! Egyes látogatók esetében előfordulhat, hogy nem lehet beazonosítani a látogatás helyét. Így ezek a látogatások nem részei a statisztikai adatoknak.

Mai adatok

Részletesen
új látogatók 0
visszatérő látogatók 0
összes elérés 0

Tegnapi adatok

Részletesen
új látogatók 0
visszatérő látogatók 0
összes elérés 0

Havi adatok

Részletesen
új látogatók 2
visszatérő látogatók 0
összes elérés 2

Éves adatok

Részletesen
új látogatók 30
visszatérő látogatók 0
összes elérés 30

Régiók szerinti havi eloszlás (szeptember)


Keresés

Keresés a regisztrált oldalak nevében és leirásában

Regisztráció

Legyen Önnek is Websas fiókja, Ingyenesen!

Ingyenes statisztikai oldal

Vessen véget a folyamatosan kidobott marketing költségeknek!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár