hirdetés
Nyelvek:

Professzionális védelem webtárhelyhez, levelezéséhez

Egyedi védelmi megoldást kínálunk minden Ügyfelünknek, aki a Websas.hu kft tárhely-szolgáltatásait választja.
Ha Önnel már történt olyan, hogy
  • feltörték weboldalát
  • illetéktelenek módosították a weboldala kezdőlapját
  • nem kívánt fájlokat helyeztek el tárhelyén
  • vagy épp lementették fájljait jogosulatlanul
  • vagy hallott ilyen esetekről
akkor szolgáltatásunk az Ön problémájára nyújt megoldást.


Szervereinken naponta lefut biztonsági ellenőrző rendszerünk. Ha rést találunk a weboldalában mely támadási felület lehet, rendszerünk jelzi azt részünkre és felvesszük a kapcsolatot Önnel.

Ha véletlen fertőzött fájlt töltene fel tárhelyünkre úgy hogy Ön nem tudott a problémáról, rendszerünk automatikusan törli vagy karanténba helyezi azt. Weboldalán így kárt nem tudnak okozni a közvetlen vagy közvetett támadások.

Websas.hu portál - Ingyenes Online Statisztika


Levelezését védeni tudjuk akkor is, ha hozzáférési adatai illetéktelenek kezébe kerülnének. Levelező szerverünk védelmi beállításai lehetővé teszik, hogy adott levélszám után ne engedjen több levelet kiküldeni fiókjából (védjük postafiókját, hogy ne kerüljön SPAM-listára), az eseményről pedig monitorozó rendszerünkön azonnal értesülünk.

Weboldalát akkor is védheti, ha illetéktelen kezekbe kerülnének hozzáférési adatai. Tárhelyén beállíthatja, hogy a fájlfeltöltés mindig megtörténhessen, vagy csak amikor Ön azt engedélyezi külön.

A Websas.hu Kft által nyújtott tárhely-szolgáltatásokhoz több szintű, IP-cím alapú védelem is társul. Ha túl nagy számú lekérés érkezik weboldalához, vagy éppen túl sokszor próbálna valaki belépni az oldaluk/tárhelyük admin felületére, rendszerünk automatikusan letiltja az IP-címet.

Szervereinken használt védelmünk (CXS-rendszer) világszerte elfogadott, megbízható védelmi rendszer.

A védelmi rendszereinkről több információt kollégáinktól kérhetnek a webhosting.websas.hu oldalunkon elérhető chat-ablakunkban, vagy emailben az info[KUKAC]websas.hu címünkön.

Megrendelés
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár